Pàgina d'inici > Notícia > Ens deixa Trevor Slack, un referent en la recerca de les organitzacions esportives

Ens deixa Trevor Slack, un referent en la recerca de les organitzacions esportives

foto

El passat 21 de gener ens va deixar Trevor Slack. Era catedràtic a la University of Alberta a Edmonton, i les seves àrees de treball eren les organitzacions esportives i la gestió esportiva. El seu manual Understanding Sport Organisations, del qual en va fer dues edicions (la 2a amb Milena Parent), és una referència per totes les persones interessades en l’estudi de les organitzacions esportives. L’any 2000 va fer la conferència inaugural a l’INEFC de Catalunya amb el títol: Les organitzacions esportives i el nou mil·lenni: canvis i reptes, que ha estat emprada com a material docent en assignatures de l’àrea de gestió a l’INEF de Catalunya. Tanmateix, el que més recordarem de Trevor Slack fou la seva força en afrontar una llarga malaltia i el coratge que va tenir fins l’últim moment per treballar en tot allò que li agradava i repartir el seu somriure entre totes les persones que en un moment o altre de la seva vida vàrem tenir el goig de conèixer-lo.

Des del blog del GISEAFE li rendim el nostre homenatge.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: