Pàgina d'inici > Publicacions > Los orígenes de una ciudad olímpica. La vida gimnástica-deportiva en la Barcelona decimonónica

Los orígenes de una ciudad olímpica. La vida gimnástica-deportiva en la Barcelona decimonónica

torrebadella-xavier

El Dr. Xavier Torrebadella i Fernando Arrechea (historiador expert en olimpisme i història de l’esport espanyol), acaben de publicar: Los orígenes de una ciudad olímpica. La vida gimnástica-deportiva en la Barcelona decimonónica.

Els orígens dels Jocs Olímpics de Barcelona 1992 són al segle XIX. La Ciutat Comtal va ser un formiguer de gimnasos en què el regeneracionisme va conrear l’educació física i tots els esports amb una intensitat poc coneguda, i des d’unes dates anteriors a les comunament acceptades.

Los orígenes de una ciudad olímpica es una obra d’investigació profusament il·lustrada que aborda les activitats gimnàstiques i esportives a la Barcelona durant segle XIX i principis del XX. És un estudi inèdit basat principalment en fonts originals, ple d’anècdotes i dades curioses.

Podeu adquirir el llibre des de aquí

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: