Pàgina d'inici > Premis > Premi de bones pràctiques TIC

Premi de bones pràctiques TIC

Logo V Concurs de bones pràctiques TICEl passat 10 de juny, els membres del GISEAFE Meritxell Monguillot i Carles González amb altres col·laboradors van rebre el Premi de Bones Pràctiques TIC V del Consorci d’Educació de Barcelona pel projecte col·laboratiu d’Educació Física: Healthyand.

Healthyland és un projecte educatiu d’Educació Física, emmarcat en una tesi doctoral en curs que s’està realitzant entre la UOC (universitat Oberta de Catalunya) i l’INEFC centre de Barcelona. Healthyland es caracteritza per ser un projecte que s’ha implementat al llarg d’un curs escolar sobre 189 alumnes de 2n d’ESO de 4 centres educatius de Barcelona ciutat. Healthyland ha estat dissenyat mitjançant el treball col·laboratiu entre el professorat d’Educació física i el professorat d’universitat implicat. Healthyland està format per 3 situacions d’aprenentatge mediades per TIC, i el fil conductor de les mateixes és el foment d’ hàbits saludables mitjançant la pràctica d’activitat física. Per aconseguir-ho les TIC, apps, les emocions, la cooperació, la personalització, les preguntes, els reptes, la realitat, la motivació i la gamificació són alguns dels elements claus de les 3 situacions.

Podeu consultar la memòria del projecte fent clic aquí.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: