Pàgina d'inici > Notícia > Línia 900 900 120 contra la violència masclista

Línia 900 900 120 contra la violència masclista

El passat 30 d’abril, la Secretaria General de l’Esport i l’Institut Català de les Dones van signar un conveni de col·laboració per difondre el servei telefònic de la Línia 900 900 120 contra la violència masclista. Aquesta col·laboració té per objectius enfortir les polítiques de suport a les dones i avançar en la sensibilització social, la prevenció i la detecció de situacions de violència masclista en l’àmbit esportiu.

El servei d’atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia. S’hi pot accedir per telèfon i correu electrònic (900900120@gencat.cat), i atén les demandes relacionades amb qualsevol forma de situació de violència contra les dones.

Disposa de professionals, advocades i psicòlogues que poden contactar amb serveis d’emergència, si és necessari. Les persones que accedeixin al servei poden expressar-se en 124 llengües, entre les quals hi ha el català, el castellà, l’anglès, el francès, l’alemany, l’italià, el rus, l’àrab, el romanès, el croat i el xinès.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: