Pàgina d'inici > Activitat física i esport adaptat, Notícia > Notícia – Presentació del llibre “L’esport per a les persones amb discapacitat”

Notícia – Presentació del llibre “L’esport per a les persones amb discapacitat”

L'esport per a les persones amb discapacitatUs informem de la presentació del llibre L’esport per a les persones amb discapacitat: els reptes de l’adaptació i la inclusió esportiva. El membre del grup, Francisco Javier Hernández, n’és coautor juntament amb Miguel Ángel Torralba , Nuria Mendoza, Jannick Niort, Mercedes Trullols i Víctor Labrador. L’acte tindrà lloc el proper dia 22 d’abril de 2015, a les 19.00h, a l’Aula Magna 4 de l’INEFC de Barcelona (av. de l’Estadi, núm. 12-22). Aquest llibre comparteix la idea que, en persones amb discapacitat, hi ha dues maneres de manifestar-se en la pràctica esportiva i aquestes no són contraposades sinó que més aviat es complementen. Les dues maneres són l’adaptació esportiva i la inclusió esportiva.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: