Pàgina d'inici > Notícia, Valors, educació física i esport > Notícia – Carles González al Telenotícies de TV3 amb Juga Verd Play

Notícia – Carles González al Telenotícies de TV3 amb Juga Verd Play

Juga Verd Play. Noticia Cales Gonz.El passat 27 de desembre de 2014 el Telenotíces migdia de TV3 va emetre un reportatge sobre el Juga Verd Play, un innovador model de competició de l’esport en edat escolar que integra els valors formatius dins el resultat. Aquest projecte porta dos anys de vida i s’està duent a terme en el Consell Esportiu del Baix Llobregat, implicant a més de 5.000 nens i nenes de la comarca. El professor del Departament d’Educació Física de l’INEFC-centre de Barcelona i membre del GISEAFE, en Carles González Arévalo, ha estat un  dels ideòlegs del projecte. Podeu veure el reportatge de 2 minuts 30 segons de durada fent clic aquí.

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: