Pàgina d'inici > Activitats, Mercat de treball i esport > Activitats – Presentació de l’estudi El mercat de treball en el context de l’esport a Catalunya. Especial incidència a la província de Barcelona”.

Activitats – Presentació de l’estudi El mercat de treball en el context de l’esport a Catalunya. Especial incidència a la província de Barcelona”.

mercat de treballEl passat dimarts 4 de novembre va tenir lloc a la Sala d’Actes del Pavelló Migjorn de les Llars Mundet de Barcelona, l’acte de presentació de l’estudi C.

El Sr. Jordi Viñas i la Dra. Anna Vilanova, directors d’aquest estudi, van realitzar una presentació -a partir del treball de camp realitzat per Marta Pérez i el mateix Jordi Viñas- en la que van exposar a grans trets els resultats d’aquest estudi, posant de manifest quina és la situació actual del mercat de treball de l’esport a Catalunya.

Aquest treball ha permès tenir clares quines són les condicions generals del nostre mercat de treball en l’esport, conèixer en profunditat les característiques dels diferents jaciments i constatar que cal adoptar noves estratègies d’inserció laboral.

Podeu consultar l’estudi aquí.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: