Pàgina d'inici > Estades de recerca > Estades de recerca – Emilia Amelia Pinto da Silva Costa amb el grup de recerca GISEAFE

Estades de recerca – Emilia Amelia Pinto da Silva Costa amb el grup de recerca GISEAFE

Foto Emília CostaLa doctoranda de la Universidade Federal do Paraná, Emilia Amelia Pinto da Silva Costa, estarà amb nosaltres gràcies a una beca finançada pel CNPq de Brasil i el Banc de Santander-Brasil. La seva estança està prevista fins al 31 de gener de 2015 i ve a desenvolupar una part de la seva tesis doctoral que tracta sobre l’estudi de planificació, desenvolupament i aprofitament de les instal·lacions esportives de la Copa del Món de futbol de Brasil 2014 a les ciutats de Curitiva i Porto Alegre.

L’objectiu de la estada de recerca és una comparació amb el procés de planificació, desenvolupament i aprofitament de les instal·lacions esportives de les ciutats mencionades de Brasil 2014 amb un altre gran esdeveniment, com van ser els Jocs Olímpics de Barcelona 1992.

Així que des del grup de recerca GISEAFE, li donem la més sincera benvinguda!

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: