Pàgina d'inici > Notícia > Notícia – Convention 2014 – Nordic Walking for life: Health, fitness and education

Notícia – Convention 2014 – Nordic Walking for life: Health, fitness and education

inwaFeliu Funollet i Eduard Inglés, membres del GISEAFE, varen presentar la ponència “Nordic Walking & emotional perspectives” a la INWA Convention 2014 – Nordic Walking for life: Health, fitness and education el passat divendres 19 de setembre a l’INEFC de Barcelona.

La relació amb INWA i Nordic Walking Catalunya es va iniciar amb la seva participació, en el marc del projecte POCTEFA “Fer de la frontera un camí cap a la formació”, a la Travessada dels cursos 2012-13 i 2013-14, i ha  com a les sessions pràctiques amb l’alumnat de 2n curs de l’assignatura “Activitats en el medi natural”. La col·laboració continua, tant en l’àmbit de la formació com en el de recerca.

Per a més informació: http://inwa-nordicwalking.com/inwa-convention-2014-barcelona-2/

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: