Pàgina d'inici > Beques, Estades de recerca > Beques – Estades breus i trasllats temporals FPU 2014

Beques – Estades breus i trasllats temporals FPU 2014

bacasEl GISEAFE informa:

Si esteu interessats en sol·licitar una estada breu o trasllat temporal FPU, consulteu el següent link: Ayudas complementarias para beneficiarios de ayudas (FPU): Estancias Breves y Traslados Temporales 2014

Es recomana que una vegada es tingui correctament emplenada i signada la sol·licitud, s’hauria de fer arribar a través del correu electrònic beques.agr@uab.cat, o presencialment a la Subunitat de Beques de l’Àrea de Gestió de la Recerca (edifici Rectorat), tot tenint en compte que en el mateix moment s’haurà d’aportar també una còpia del full “Memoria del Programa de Trabajo a realizar durante la estancia breve o traslado temporal” signada per vosaltres i pel director de tesi.

Així mateix, i donat que disposeu des del dia 16 de setembre fins el dia 3 d’octubre de 2014 fins a les 14 hores per a realitzar la petició telemàtica, s’hauria de tenir el document que ha de signar la Vicerectora com a màxim el dia 1 d’octubre de 2014 a efectes que es pugui disposar de l’esmentat document amb termini suficient per a realitzar tots els tràmits telemàtics necessaris.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: