Pàgina d'inici > Beques > Beques – Ajuts destinats a Universitats

Beques – Ajuts destinats a Universitats

agaurL’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), el dia 29 de juliol de 2014, les bases reguladores dels Ajuts destinats a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries per contractar personal investigador novell per a l’any 2015 (FI-DGR).

Els ajuts, que tenen l’objectiu final de promoure la qualitat de la recerca, permeten incorporar personal investigador novell en grups de recerca que desenvolupin un projecte vigent de recerca i desenvolupament així com renovar la contractació d’aquelles persones que van rebre aquest ajut a les convocatòries dels anys 2013 i 2014.

La sol·licitud de l’acreditació i/o de la beca s’ha de presentar per via electrònica mitjançant l’Oficina Virtual de Tràmits de la Generalitat de Catalunya (www.gencat.cat/ovt) dins el termini de l’1 de setembre al 22 de setembre de 2014.

Trobareu tota la informació a la pàgina web www.gencat.cat/agaur.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: