Pàgina d'inici > Notícia > Notícia – Andreu Camps, membre del Tribunal Administrativo del Deporte i de la Real Academia Española de Jurisprudencia y Legislación

Notícia – Andreu Camps, membre del Tribunal Administrativo del Deporte i de la Real Academia Española de Jurisprudencia y Legislación

Andreu-Camps-cPel gener de 2014, el Dr. Andreu Camps, membre del GISEAFE, fou nomenat membre del Tribunal Administrativo del Deporte. Aquest òrgan d’àmbit estatal és adscrit orgànicament al Consejo Superior de Deportes i unifica totes les funcions i competències que revisen l’activitat federativa en matèria de dopatge, disciplina esportiva i garantia de legalitat dels processos electorals. Està format per set persones i una d’elles es el nostre company de grup.

Aixi mateix, el dia 9 de juny de 2014 la Junta Directiva de la Real Academia Española de Jurisprudencia y Legislación va acordar integrar-lo en la categoría de “MiembroAcadémicoCorrespondiente de la Real Academia Española de Jurisprudencia y Legislación” pels seus treballs en l’àmbit docent i la recerca relacionats amb el dret de l’esport i realitzats en el context de l’INEFC i de la Universitat de Lleida (UdL) Per la tardor realitzarà el seu discurs d’ingrés a l’Acadèmia.

Ens enorgullim que Andreu Camps formi part del nostre grup i el felicitem pels dos nomenaments.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: