Pàgina d'inici > Publicacions > Publicacions – Nou article de Maria Prat i Susanna Soler

Publicacions – Nou article de Maria Prat i Susanna Soler

REIFOPMaria Prat i Susanna Soler publiquen un nou article juntament amb Gonzalo Flores. L’article titulat “La voz del profesorado de educación física sobre su formación académica ante la realidad multicultural: análisis de la situación y propuestas de mejora” té com a paraules clau “formación del profesorado; escuelas multiculturales; educación física; educación intercultural” i està publicat a la Revista Electrónica Interuniversitaria de Formación del Profesorado (REIFOP).

La referència bibliogràfica és la següent:

Flores Aguilar, G.; Prat Grau, Maria; Soler Prat, Susanna (2014). La voz del profesorado de educación física sobre su formación académica ante la realidad multicultural: análisis de la situación y propuestas de mejora. REIFOP, vol 17 (2). Doi: http://dx.doi.org/10.6018/183

Podeu saber més sobre l’article fent clic aquí.

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: