Pàgina d'inici > Notícia > Notícia – GISEAFE. Grup de Recerca Consolidat

Notícia – GISEAFE. Grup de Recerca Consolidat

El INEFC recercaGrup d’investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) ha estat reconegut com a Grup de Recerca Consolidat de la Generalitat de Catalunya per al trienni 2014-2016 (amb el codi 2014 SGR 1240), i per tant es consolida com a part del mapa de grups d’investigació de Catalunya (podeu consultar la resolució aquí).

Aprofitem també per anunciar-vos que els altres 4 grups de l’INEFC també han obtingut el reconeixement: Sistemes Complexes i Esport (coordinat per Natàlia Balagué); Grup de Recerca en Activitat Física i Salut (GRAFIS) (coordinat per Rosa Angulo); Grup de Recerca en Jocs Esportius (GREJE) (coordinat per Pere Lavega); i Grup de Recerca en Ciències de l’Esport de l’INEFC Barcelona (coordinat per Ferran Rodríguez).

Enhorabona a tots els grups reconeguts.

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: