Pàgina d'inici > Notícia, Publicacions > Notícia – Presentació del llibre Periodisme amb empremta olímpica

Notícia – Presentació del llibre Periodisme amb empremta olímpica

PEOLa Sra. Maite Fandos i Payà, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica, i el Sr. Mario Romeo, president de la Fundació Esport i Ciutadania, es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre de Joan Manuel Surroca i Juli Pernas:  PERIODISME AMB EMPREMTA OLÍMPICA

L’acte tindrà lloc el dimecres 2 d’abril a les 19.30 hal Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch. Comptarà amb la presència de destacats periodistes de l’àmbit esportiu.

Aquest llibre enllaça tres diferents generacions de periodistes units pel denominador comú del seu compromís en favor de l’esport i la seva vocació olímpica. Els primers poden ser considerats veritables apòstols de l’esport i l’olimpisme a casa nostra. Van ser incansables sportmen, van participar en la creació de clubs i federacions, van organitzar competicions i van dedicar-se amb cos i ànima a difondre les bondats de l’esport i del moviment olímpic. Van crear la vocació olímpica de Barcelona, fins i tot dos d’ells van experimentar la sensació d’allò que suposa ser olímpics. Va prendre el relleu una generació que des de la foscor va participar activament en la reactivació de la dinàmica esportiva i amb els seus coneixements, iniciatives i experiència, van fer de l’olimpisme, amb el seu apostolat, una veritable escola del periodisme esportiu. Finalment, amb l’horitzó de Barcelona ’92, va prendre el relleu una tercera generació que, mantenint el compromís olímpic, va aportar nous plantejaments que van impulsar una important renovació dels criteris periodístics en el mon de l’esport.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: