Pàgina d'inici > Notícia > Notícia – Kheira Nasri (Dalila) ja és doctora

Notícia – Kheira Nasri (Dalila) ja és doctora

Giseafe-Defensa-IMG_20140130_152412Com bé sabeu el passat 30 de gener de 2014, la doctoranda del GISEAFE, Kheira Nasri  (Dalila),  va realitzar l’acte de lectura i defensa de la seva Tesi doctoral titulada: “Actitudes y hábitos deportivos de las mujeres magrebíes musulmanas en Cataluña: un estudio de casos”, dirigida per la Dra. Susanna Soler.

Des del grup GISEAFE corroborem que va ser tot un èxit! Per això en nom de tots els components del grup donem l’enhorabona tant a la nova Doctora Kheira Nasri, com a la seva directora, Dra. Susanna Soler, pel Cum Laude que se li ha atorgat.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: