Pàgina d'inici > Activitats > Activitats – L’esport com a motor de valors

Activitats – L’esport com a motor de valors

fundació bofill

El Dr. Carles Gonzàlez, membre del grup GISEAFE, participarà com a ponent a la  Jornada “L’esport com a motor de valors”  que se celebrarà aquest dissabte 16 de novembre de 2013, de 9.45h a 13.30h. Aquesta jornada formativa tindrà com a eix central l’esport com a instrument d’inclusió social i de treball en l’educació de valors.

Com podem reivindicar el paper dels educadors en l’àmbit esportiu? Quins són els elements clau a destacar? El treball amb les famílies en les activitats esportives és una assignatura pendent? L’esport pot esdevenir motor i catalitzador de la inclusió social? Existeixen experiències valuoses que puguin esdevenir un model d’actuació? Com les podem identificar?

La trobada tindrà lloc a la Sala d’actes del Palau Macaya de l’Obra Social “la Caixa”(passeig de Sant Joan, 108. Barcelona). És oberta a tothom i per participar-hi només cal inscriure’s.  Programa de la jornada.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: