Pàgina d'inici > Educació Física al sistema educatiu > Projecte Cooperatiu d’E.F.: “Junts/es fins l’Everest”

Projecte Cooperatiu d’E.F.: “Junts/es fins l’Everest”

El projecte cooperatiu d’Educació física: “Junts/es fins l’Everest”, dissenyat pels  professors d’Educació Física Meritxell Monguillot (Institut Vall d’Hebron) i Carles Zurita (Escola Virolai) ha guanyat el primer Premi en modalitat individual en el Concurs Bones Pràctiques TIC III organitzat pel Consorci d’Educació de Barcelona. El projecte ha estat implementat sobre l’alumnat de 2n d’ESO d’ambdós centres educatius i ha tingut com objectiu pujar a l’Everest de forma cooperativa i saludable mitjançant reptes de força convertits en codis QR. Per al disseny del projecte s’ha comptat amb la col·laboració del Dr. Carles González Arévalo (INEFC-centre de Barcelona) i de la Dra. Montse Guitert Catasús (Universitat Oberta de Catalunya). També s’ha rebut la col·laboració en el disseny dels tabates musicals de l’Alex Marin estudiant de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

– Per a visitar la web del concurs Bones Pràtiques TIC: http://www.edubcn.cat/tecnologiaeducativa/a_barcelona/concurs_de_bones_practiques

– Per a visitar el link del vídeo del projecte: https://docs.google.com/file/d/0B22zwUC4qzZ5QWJiRU50OFRnVFE/edit?pli=1

 

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: