Pàgina d'inici > Notícia > Notícia – Èxit de la primera jornada “Dones i Esport: Nosaltres també hi som!!!”

Notícia – Èxit de la primera jornada “Dones i Esport: Nosaltres també hi som!!!”

Ivan Tibau i Montserrat Gatell, durant la inauguració de la jorEl Consell Català de l’Esport, amb la col·laboració de l’Institut Català de la Dona, va organitzar el passat 16 de maig la jornada “Dones i Esport: Nosaltres també hi som!!!”. En aquest acte s’hi van reunir professionals dels diferents àmbits del sector esportiu per parlar sobre la presència de la dona en l’esport català.

L’acte va comptar amb la presència de diverses expertes i experts, els quals van participar en xerrades i taules rodones per reflexionar sobre el paper de la dona en l’esport. Entre elles hi va ser present Pedrona Serra,  membre del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’INEFC de Barcelona i tècnica de l’Observatori Català de l’Esport especialitzada en gènere i esport.

Per més informació feu un click en el següent enllaç

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: