Pàgina d'inici > Activitats, Publicacions > Publicacions – Blog “Sport & Social Media”

Publicacions – Blog “Sport & Social Media”

S&SMDes del grup de recerca GISEAFE ens agrada recolzar les noves iniciatives que cada dia apareixen en l’àmbit de l’activitat física i l’esport. Aquesta vegada volem donar-vos a conèixer un nou blog anomenat Sport & Social Media en el que hi participa una de les nostres membres, la Pedrona Serra. Aquest blog té com a objectiu informar de l’actualitat del món de l’activitat física i l’esport i el món digital, constantment en evolució.  Sport & Social Media és un espai col·laboratiu per a compartir i aprendre, per opinar i conversar, per conèixer i inspirar. Gestió esportiva, fitness, activitat i educació física, social media, marca personal, esdeveniments esportius, marques i esportistes, sostenibilitat i turisme esportiu, trendings topics en l’esport… tot això i molt més sempre que tingui alguna relació amb la xarxa o la tecnologia.

S & SM està format per un gran equip pluridisciplinar de professionals del món del Social Media i/o de l’esport, alguns d’ells llicenciats en CAFE a l’INEFC Barcelona com el Joaquim Ribas, la Marta Grau, l’Anna Lluch o la Jana Garcia. tots ells amb molt entusiasme i il·lusió per oferir contingut d’utilitat que ens sigui d’interès.

Desitgem doncs molta sort a la Pedrona i a tot l’equip de Sport and Social Media en aquest nou projecte que us animem a seguir.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: