Pàgina d'inici > Educació Física al sistema educatiu, Emocions, Publicacions > Publicacions – Lógica interna de las actividades físicas artístico-expresivas

Publicacions – Lógica interna de las actividades físicas artístico-expresivas

Mercè Mateu i Carlota Torrents han publicat un article en la revista Tàndem amb el títol: Lógica interna de las actividades físicas artístico-expresivas.
L’article reflexiona sobre la especificitat i les aportacions de les tasques artístico-expressives a l’educació física. La referència és:

Mateu, M. y Torrents, C. (2012). Lógica interna de las actividades físicas artístico-expresivas. Tàndem, 39, 48-61.

Podeu descarregar l’article a través del següent enllaç.

Resum de l’article:

Tras posicionarnos respecto al concepto de expresión motriz, estructuramos la caracterización de las tareas de expresión corporal en torno al concepto de lógica interna. Este concepto, creado por Pierre Parlebas, asienta las bases que permiten identificar cualquier práctica motriz y, asimismo, una práctica de naturaleza expresivo-comunicativa. El concepto de lógica interna permite establecer las características de una tarea de expresión corporal. Una vez caracterizada, creemos que posibilita una mejor estructuración de la docencia y facilita la investigación en este ámbito.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: