Pàgina d'inici > Gènere en l'educació física i esport, Notícia, Projectes > Notícia – Projecte finançat a la convocatòria I+D+i del Ministerio de Ciencia e Innovación

Notícia – Projecte finançat a la convocatòria I+D+i del Ministerio de Ciencia e Innovación

El projecte “La Igualdad en Juego: la (no)presencia de las mujeres y la perspectiva de género en los estudios de la familia de la Actividad Física y el Deporte”, presentat per la Dra. Susanna Soler com a Investigadora Principal, ha obtingut la valoració B (A és la millor i E és la pitjor) i una financiació de 42.000 € a la convocatòria I+D+i del Ministerio.

En aquest projecte hi participen també, la Dra. Núria Puig i la Dra. Anna Vilanova del Grup, i la resta de l’equip està conformat per: Josep Mª Aragay (UB), Mª José Camacho (U. Complutense de Madrid), Dra. Beatriz Garay (IVEF País Vasco), Marta Moragas (U. Ramon Llull), Dra. Maria Prat (UAB), Dra. Ana Rey (U. de Vigo), y Dra. María Teresa Vizcarra (IVEF País Vasco). Compta també amb participació internacional: Ann Flintoff (U. de Leeds), Ilse Harmann-Tews (German Sport University Cologne), y Gertrud Pfister (U. of Copenhaguen).

Si voleu tenir més informació sobre el project atorgat, la podeu trobar a:  https://sede.micinn.gob.es/.

Enhorabona!

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: