Pàgina d'inici > Notícia, Premis > Notícia – Els germans Domenjó al Campionat del Món

Notícia – Els germans Domenjó al Campionat del Món

Jordi Domenjó, palista del Club Cadí Canoe Kayak, component del Grup d’Expert@s d’activitats esportives en el medi natural del GISEAFE, ha firmat una magnífica actuació en C1 que li ha valgut la medalla d’or en aquesta categoria, per davant de l’anglès David Florence que s’ha endut la plata a només 4 centèssimes. El bronze ha estat pel francès Tony Estanguet, un dels favorits en aquesta categoria.

Tot just al finalitzar la seva baixada Domenjó explicava molt emocionat la dificultat d’aconseguir aquest or ja que tot i sentir-se fort per ser en places capdavanteres, el circuit era molt difícil i els temps han estat molt ajustats. Ha explicat que “conèixer molt bé el canal d’aigües braves juga a favor i l’afició ha estat espectacular.”

Pel que fa a Marc Domenjó, que està realitzant un estudi sobre l’equilibri específic en Canoa entre els millors canoistes del món, ha aconseguit la 28ena posició en la categoria K1 amb una baixada correcta però amb una penalització que l’ha allunyat de les places capdavanteres.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: