Pàgina d'inici > De congrés, Gènere en l'educació física i esport, Multiculturalitat, inclusió social i esport, Organitzacions i gestió de l'esport, Projectes > De congrés – 2nd International Social Sciences in Physical Education and Sport Congress

De congrés – 2nd International Social Sciences in Physical Education and Sport Congress

Kheira Nasri, membre del grup, va assistir al 2nd International Social Sciences in Physical Education and Sport Congress, organitzat per la Gazi University d’Ankara (Turquia). Hi va presentar un poster realizat amb la Dra. Susanna Soler amb el títol: “Muslim Maghribian Women doing Sport in Poble Sec (Barcelona): a program for women”.
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: