Pàgina d'inici > Activitats, Notícia > Notícia – El projecte “Fer de la frontera un camí cap a la formació” torna a avançar

Notícia – El projecte “Fer de la frontera un camí cap a la formació” torna a avançar

Per fi el projecte transfronterer torna a rutllar! Des del maig passat que estava inactiu pel canvi de visió política i per la nova exigència d’haver de fer un pla especial per rehabilitar i edificar Els Casalins. Això impossibilitava l’execució de l’obra en les dates establertes.

En la reunió del passat 29 de maig de 2012, es va signar l’adhesió de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell per tal de no perdre la partida prevista per a l’edificació. Amb la incorporació d’aquest nou soci s’assegura que el els diners donats per Europa es quedin en el territori, es reforça el projecte i es referma la seva continuïtat en la convocatòria POCTEFA del 2014. També ens congratulem per com avança el màster en “Esport, turisme i desenvolupament”, que s’està preparant conjuntament amb la Universitat de Toulouse.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: