De congrés – 17th ECSS Congress – Bruges

Us informem que des de l 4 al 7 de juliol, Susanna Soler i Kheira Nasri assistiran al 17th Anual Congres de l’ECSS (European College of Sport Science) a Bruges (Bèlgica) i presentaran una comunicació amb el títol: “The perception of Maghribian immigrant associations in Catalonia on the participation of the Muslim Magrhribian woman in physical activities”, i el pòster ”Muslim Maghribian women (MMW) in Catalonia interpreting the position of islam into the women’s participation in sport”.

També hi aniran Anna Vilanova i Natàlia Balagué representant al comité cientific local del ECSS per Barcelona 2013. A més, Natàlia Balagué hi presentarà la comunicació: Balagué, N., Aragonés, D., Hristovski, R., Tenenbaum, G., Garcia, S.: Rate of Perceived Exertion Changes Non-Monotonically in Constant-Power Exercise Until Exhaustion

 


Podeu trobar tota la informació a la web del Congrés: http://www.ecss-congress.eu/2012

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: