Pàgina d'inici > De congrés, Sistemes complexes > De congrés – 5th International Nonlinear Science Conference

De congrés – 5th International Nonlinear Science Conference

Assitència de varis membres del GISEAFE, dues professores (Natàlia Balagué i Mercè Mateu) i dos doctorands (Daniel Aragonés i Betlem Gomila), al 5th International Nonlinear Science Conference que va tenir lloc per primer cop a Barcelona, durant els dies 15, 16 i 17 de març de 2012. Aquest event organitzat per la Society for Chaos Theory in Psychology & Life Sciences, va reunir experts de tot el món. Natàlia Balagué i dos dels seus doctorands (Daniel Aragonés i Pablo Vázquez), van participar en un simpòsium del congrés, presentant els treballs i resultats de les seves recerques sobre “Aproximació no lineal a la fatiga, induïda per l’exercici fisic”.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: