Pàgina d'inici > Activitats, Educació per la salut > Activitats – Taller “Ment i Cos del músic”

Activitats – Taller “Ment i Cos del músic”

Betlem Gomila, membre de GISEAFE i Directora de Projectes de la Fundació Ciència i Art (Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art), institucions amb conveni amb INEFC-Bcn, va viatjar al Nord d’Espanya el passat 21 de febrer per impartir el taller “Ment i Cos del músic”, adreçat a una de les orquestres simfòniques professionals capdevanteres d’aquella zona. Aquests tallers formatius impartits per Betlem Gomila, sorgeixen a partir dels resultats de les recerques que fa temps va realitzant amb la Fundació Ciència i Art conjuntament amb altres membres del GISEAFE.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: