Pàgina d'inici > Activitats, Beques, Organitzacions i gestió de l'esport, Projectes > Projectes – Recta final del treball de camp del projecte SPLISS

Projectes – Recta final del treball de camp del projecte SPLISS

El projecte internacional  “Factors de la política espanyola que condueixen a l’èxit esportiu internacional”, dirigit per la doctora Anna Vilanova i en el que també participen Eduard Inglés, Adrià Martín, Laura Bou i Sílvia González està arribant al seu punt final.

 

Aquest projecte, finançat per el Consejo Superior de Deportes (CSD), està emmarcat dins de la iniciativa internacional SPLISS “Sport Policy factors Leading to International Sporting Success” i inclou 16 països d’arreu del món (Australia, Bèlgica, Brasil, Canadà, Dinamarca, Estònia, França, Finlàndia, Japó, Països Baixos, Irlanda, Portugal, Singapur, Corea del Sud, Espanya i Suïssa).

La raó de ser d’aquest projecte és poder realitzar una comparació sobre les polítiques esportives que afecten a l’esport d’alt nivell. Per a dur a terme aquesta recerca s’ha realitzat una anàlisi quantitativa i qualitativa sobre el sistema esportiu i les seves polítiques, mitjançant entrevistes als diferents agents que intervenen en el sistema esportiu (esportistes d’elit, tècnics i dirigents de les federacions esportives) i una exhaustiva recopilació de dades basada en nou pilars (suport financer, organització i estructura de les polítiques esportives, participació esportiva, detecció i desenvolupament de talents, suport a l’esportista, instal·lacions esportives, desenvolupament i formació d’entrenadors, competicions nacionals i internacionals i investigació científica). A la recopilació de dades han participat més de 250 agents del sistema esportiu.

Actualment l’equip d’investigació es troba finalitzant la recopilació de les dades, aquestes s’enviaran a la seu del projecte SPLISS a Bèlgica (Vrije Universiteit Brussel) a finals d’aquest mes de febrer.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: