Pàgina d'inici > Notícia, Publicacions > Notícia – La Revista Apunts obté la qualificació B al CARHUS Plus+ 2010

Notícia – La Revista Apunts obté la qualificació B al CARHUS Plus+ 2010

La revista Apunts. Educación Física y Deportes (1577-4015), dirigida pel Dr. Javier Olivera -membre del GISEAFE-,  ha rebut la qualificació B a CARHUS Plus+ 2010, que és el sistema de classificació de revistes científiques dels àmbits de les Ciències Socials i Humanitats promogut per l’AGAUR. Aquest sistema, que indexa 5.510 publicacions científiques de tot el món, ha inclòs la revista Apunts en el nivell B, segons la darrera revisió publicada el passat 20 d’octubre de 2011.  Sens dubte, aquesta qualificació contribueix a reforçar el prestigi de la revista. A més, cal dir que l’AQU utilitza la classificació de CARHUS Plus+ 2010 per a l’acreditació del professorat universitari.

 

La revista Apunts. Educación Física y Deportes (1577-4015), dirigida por el Dr. Javier Olivera –miembro del GISEAFE-, ha recibido la calificación B en CARHUS Plus+ 2010, que es el sistema de clasificación de revistas científicas de los ámbitos de las Ciencias Sociales y Humanidades promovido por la AGAUR. Este sistema, que indexa 5.510 publicaciones científicas de todo el mundo, ha incluído la revista Apunts en el nivel B, según la última revisión publicada el pasado 20 de octubre de 2011. No hay duda de que esta calificación contribuye a reforzar el prestigio de la revista. Asimismo, es importante destacar que la AQU utiliza la clasificación de CARHUS Plus+ 2010 para la acreditación del profesorado universitario.

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: