Pàgina d'inici > De congrés > De congrés – 19è EASM Conference 2011 a Madrid

De congrés – 19è EASM Conference 2011 a Madrid

El Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) de l’INEFC, representat per dos professors (Jordi Seguí i Anna Vilanova), quatre alumnes (Laura Bou, Antonio Valenzuela, Manuel Caro i Estefania Glez) i un tècnic de l’Observatori Català de l’Esport (Adrià Martin), van participar en el 19è Congres de l’Associació Europea de Gestors Esportius que es va celebrar a Madrid entre els dies 03 i 10 de setembre.

L’esdeveniment es va desenvolupar en dues activitats. Durant els dies 03 al 07 es va realitzar el Master Student Seminar i del 07 al 10 es va realitzar el 19è EASM Congres, aquest de caràcter més purament científic divulgatiu. Els i les participants varen tenir l’oportunitat de participar a les workshop sessions, escoltant a personalitats de nivell internacional i introduir-se en l’actualitat i tendència de l’àmbit de la gestió esportiva. Sens dubte, una gran experiència que els va permetre compartir i treballar amb els seus homòlegs internacionals, desenvolupar un projecte abordant una situació real assessorant a empreses de caràcter internacional i finalment poder submergir-se en el present i futur de la gestió esportiva. 

Podeu trobar més informació aquí

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: