1. Tesis en direcció actives

Darrera actualització: març 2015

Camps, Andreu (en direcció). La responsabilitat civil dels àrbitres a l’esport, d’Enric Soriano (Udl- INEFC Lleida).

Daza, Gabriel (en direcció). Com afecta el temps d’atac en l’alta competició de l’handbol, de Sebastià Salvat (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Daza, Gabriel i Riera, Joan. El comportamiento del motor en los trastornos del desarrollo de la coordinación en proceso de crecimiento y desarrollo, de Xavier Lladó (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Daza, Gabriel i Riera, Joan. La competència del porter d’hoquei patins en les faltes directes i penals, de Guillem Trabal (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

González, Carles (en codirecció). La col·laboració com a eina per al desenvolupament de les competències. El cas de l’Educació física a l’Educació Secundària Obligatòria dels centres de Barcelona, de Meritxell Monguillot (Universitat Oberta de Catalunya – INEFC centre de Barcelona)

González, Carles (en direcció). Compromiso fisiológico del alumnado de Octavo Básico en clases de Educación Física, en colegios pertenecientes a la Asociación de Colegios Británicos de Chile: Valoración del tiempo de compromiso motor y de la intensidad del esfuerzo, de Pablo Salvador (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)

González, Carles (en direcció). Projectes esportius de centre escolar a la ciutat de Barcelona, de Jordi Falguera (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)

González, Carles (en direcció). Una educació física per a tota la vida, d’Ignasi Duch (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

González, Carles i Lleixà, Teresa (en codirecció). Contribució a l’adquisició de les competències bàsiques des de l’àrea d’Educació Física a l’educació obligatòria a Catalunya: anàlisi de les condicions contextuals, curriculars i metodològiques, de Sandra Gallardo (Universitat de Barcelona- INEFC Barcelona).

Hernández Vázquez, Fº Javier (en direcció). Bases teóricas de la motricidad y tecnología de la Educación Física, de Jaume Casamort Ayats (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)

Hernández Vázquez, Fº Javier (en direcció). Los valores del olimpismo como recurso para la superación de la discapacidad: el ejemplo paralímpico, de Maria Zapata González (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Hernández, Javier (en direcció). La intervenció docent en situacions de conflicte amb alumnat diagnosticat amb Trastorns de Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat a les classes d’Educació Física, de Víctor Labrador Roca (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)

Inglés, Eduard i Soler, Susanna (en codirecció). Anàlisi comparativa de la gestió de la pràctica esportiva al medi natural per al desenvolupament sostenible: la realitat dels Parcs Nacionals, de Joan Babí (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Lleixà Teresa (en direcció). Avaluació d’un programa de detecció i prevenció de l’obesitat i el sobrepès als centres educatius, de Jordi Casas (Universitat de Barcelona)

Lleixà Teresa (en direcció). El proceso de toma de decisiones del profesorado de educación física de primaria para la mejora de la inclusión del alumnado femenino inmigrante, de Carolina Nieva (Universitat de Barcelona)

Lleixà, Teresa i Robert, M. (en codirecció). La internacionalització en la formació superior del professorat d’Educació Física, de Alexandra Ruiz Felter (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Olivera, Javier (en direcció). El elemento religioso en Baltasar Gracián (1601-1658), de María Teresa Aguilà Batllori (UIC – Universitat Internacional de Catalunya).

Olivera, Javier (en direcció). Estudio de los contenidos de las Actividades Físicas en el Medio Natural en los IES de la ciudad de Barcelona, de Marc del Olmo Ramis (INEFC-Barcelona).

Prat, Maria (en direcció). Valoració d’un espai web com a eina formativa. El cas de l’Observatori Crític de l’esport, de Xavier Orrit (Universitat Autònoma de Barcelona).

Prat, Maria i Ventura, Carles (en codirecció). L’aprenentatge cooperatiu en la iniciació esportiva. Un estudi de cas en l’àrea d’Educació Física d’una escola primària, de Laura Carbonero Sánchez (Universitat Autònoma de Barcelona).

Puig, Núria (en direcció). Deporte, turismo y desarrollo territorial. El caso de la Cerdanya (1980-2005), d’Agustí Boixeda (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Puig, Núria (en direcció). Les dones mirem l’activitat física i l’esport de forma diferent. Dirigents, tècniques i practicants al món esportiu local, d’Anna Lluch (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Riera, Joan (en codirecció amb Dr. A. Petrus). Polítiques esportives municipals, de J. C. Burriel (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Soler, Susanna (en codirecció). Models de gestió del futbol femení als clubs catalans, de Mary Mahmoud (U. de Barcelona – INEFC Barcelona)

Soler, Susanna i Vilanova, Anna (en codirecció). La presència de les dones i dels continguts de gènere en els estudis d’Activitat Física i Esport, de Pedrona Serra (U. de Barcelona – INEFC Barcelona.

Torrebadella, Xavier i Vilanou, Conrad (en codirecció). El joc com a element clau en la història de la renovació pedagògica, de Jordi Brasó (U. de Barcelona – Facultat de Pedagogia).

Vilanova, Anna (en direcció). El mercat del treball del llicenciats i llicenciades en ciéncies de l’Activitat Física i l’Esport, de Marta Pérez (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Vilanova, Anna (en direcció). Factors de la política esportiva a Espanya que condueixen a l’èxit de l’esport olímpic, d’Adrià Martín (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

Vilanova, Anna i Puig, Núria (en codirecció). Análisis estructural de los servicios deportivos municipales en Andalucía, de Daniel Arboledas (U. de Barcelona – INEFC Barcelona).

  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: