Pàgina d'inici > Gènere en l'educació física i esport > Notícia – Grup de Treball Internacional sobre Dona i l’Esport (IWG)

Notícia – Grup de Treball Internacional sobre Dona i l’Esport (IWG)

Juny 6, 2011

El Grup de Treball Internacional sobre la Dona i l’Esport (IWG) és un organisme independent que té representants de diversos governs i organitzacions no governamentals de diverses regions del món. Un dels objectius principals del grup és potenciar la pràctica esportiva de les dones d’arreu i crear una cultura esportiva sostenible que permeti i valori la plena participació de dones en tots els aspectes de l’esport. És un dels grups de treball més potents i dinàmics sobre dona i esport a nivell internacional.

Podeu estar al dia de totes les seves activitats, congressos, materials i experiències a la web:  http://www.iwg-gti.org/

A %d bloguers els agrada això: